Examine This Report on مالیات افزایش سرمایه شرکتهای سهامی خاص

شرکت‌ها در مواقعی که احتیاج به نقدینگی برای فعالیت‌های جدید یا توسعه فعالیتهای قبلی دارند از یکی از مزایای حضور در بورس یعنی اقدام به افزایش سرمایه می‌نمایند. تامین مالی از طرق مختلفی چون آورده نقدی، استفاده از اندوخته‌های سنوات گذشته، صرف سهام و یا ترکیبی از موارد مذکور صورت می‌گیرد. اما شاید جالب باشد بدانیم که یک شرکت چگونه میزان سرمایه خود را و طی چه مراحلی افزایش می‌دهد. معمولا پس از پیشنهاد هیئت مدیره و ارائه طرح توجیهی و مشخص نمودن روش و محل سرمایه گذاری و میزان افزایش سرمایه، این افزایش به میزان مشخص به تصویب مجمع عمومی فوق العاده می‌رسد.

ب. بله؛ با راه اندازی سیستم جدید معاملاتی امکان فروش سهامی که همان روز خریداری شده وجود دارد.

افزایش سرمایه شرکت عبارت است از افزایش اسمی میزان سرمایه ثبت شده شرکت یا به عبارت دیگر افزایش تعداد سهام منتشره توسط شرکتهای سهامی.

مدیران متعهد هستند نسبت به شناسایی بستر های مناسب سرمایه گذاری اقدام و پس از بررسی و تحلیل کارشناسی موضوعات مورد سرمایه گذاری اقدام به سرمایه گذاری نمایند.

الف. سهام ترجیحی بخشی از سهام شرکت است که در راستای برنامه های خصوصی سازی به فروش می رسد.

ج. حق تقدم سهام شرکت های سهامی عام که افزایش سرمایه داده اند

ب. یک روز کاری قبل از برگزاری جلسه هیئت مدیره ناشر پذیرفته شده جهت تصمیم گیری در خصوص تغییر سرمایه براساس اطلاعیه منتشره توسط سازمان

ب. کارگزاری می باشد که سهامدار از طریق آن شرکت اقدام به خرید سهام نموده است.

سهام‌داران جزء همواره به دنبال بازدهی بیشتر هستند بنابراین در پی این هستند که از محل صرف سهام بازدهی سریعی نصیبشان شود و نگرانی خاصی در کاهش درصد مالکیتشان در شرکت ندارند.

ب. کارگزار/معامله گری است جهت تنظیم عرضه و تقاضا و تحدید دامنه نوسان داد و ستد می نماید.

ب. تکنیک های مختلف تحلیل یک سهم را با یکدیگر مقایسه می کند

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه هیات مدیره در خصوص تغییر محل شرکت در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… جلسه هیات مدیره شرکت........... سهامی خاص ثبت شده به شماره............ با حضور کلیه / اکثریت اعضاء در تاریخ.......... ساعت.................. در محل قانونی شرکت تشکیل و تصمیمات ذیل اتخاذ گردید. الف: با عنایت انواع افزایش سرمایه شرکت سهامی خاص به اختیار حاصله از تبصره ……………… ماده …………… اساسنامه شرکت تصویب شد. آدرس قانونی شرکت از......... ……………… خیابان......... ……… کوچه......... ……… پلاک......... ……… کدپستی......... ……… به آدرس......... ……… خیابان......... ……… کوچه......... ……… پلاک.........

۲- نیازی به انتخاب روزنامه کثیرالانتشار در هر مجمع نمی‌باشد و تا زمانی که قصد تغییر روزنامه را ندارید‌‌ همان انتخاب اولیه دارای اعتبار می‌باشد. ۳- زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه در ظرف چهار ماه اول سال مالی می‌باشد و چنانچه در آن مدت مجمع بنا به دلایلی تشکیل نشد باید مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده برگزار شود. ۴- اعضای هیات مدیره و بازرسین با امضای ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام می‌نمایند و هم چنین می‌توانند طی نامه‌ای جداگانه قبولی خود سرمایه ثبتی شرکت را اعلام نماید این برگ‌ها باید به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۵- چنانچه در نظر باشد رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت یک نفر باشد و این امر در اساسنامه مقرر نشده باشد و با رعایت ماده ۱۲۴ لایحه اصلاحی قانون تجارت باید مراتب به تصویب ۳/۲ اعضای مجمع برسد. ۶- صورتجلسه هیات مدیره با استفاده از نمونه ضمیمه در خصوص تعیین سمت اعضای هیئت مدیره و تعیین دارندگان حق امضاء تنظیم شود. ۷- صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه آن تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۸- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده با رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت (ماده ۹۹) الزامی است. ۹- در صورتیکه مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصلی روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۱۰- نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آن‌ها در یک لیست نوشته و به امضاء آن‌ها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آنرا تایید و بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۱۱- صورتجلسه حداکثر ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

وکیل متخصص تنظیم قراردادهای داخلی، دعاوی ناشی از قراردادها، امور تجاری و شرکت‌ها

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *